Want your
own Fotopage?






 
FamilY DAnish

By: DANISH HAFFIZ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 11-Nov-2008 05:51 Email | Share | Bookmark
~ Bercuti di Batu Feringghi Pulau Pinang ~

Kali ini kami menginap di Lone Pine Hotel..saja nak test tempat baru..dah 2 kali kami bercuti di sana..tetapi sebelum nih kami menyewa di Hydro Majesty Hotel. Beza dua hotel ni banyak juga..Hydro Majesti terletak di atas bukit..dan untuk ke laut perlu menyeberangi jalan, manakala Lone Pine hotel pula terletak betul-betul di atas pasir dan menghadap laut. Untuk lebih merasai nikmat tidur di hadapan pantai..kami pun sewa Superior Room. Bilik ni mengadap laut dan Kolam mandi.mempunyai balkoni tersendiri..so ..pendek kata..memang puas menjamu mata.Makanan di Lone Pine Hotel pun memang sedap..aku memang suka makan kalau bercuti..balik bercuti..kena la kontrol balik.
Apapun..benda yang paling aku suka bila bercuti adalah melihat kegembiraan Danish. Dia la yang paling best...Kalau dulu masa pi Penang, Danish kecik lagi dan tak faham lagi apa yang dia tengok.Sekarang dia dah faham..jadi percutian lagi best.Banyak benda yang dia nak tahu.Paling bagus bila dia dapat tengok serangga kat Taman rama-rama tu.Dia naik hairan bila tengok benda yang tak pernah dia nampak.Jadi, memang nampak sangat dia teruja tengok benda-benda tu.Siap berbunyi Wahhh...Amboiii...(kuat pulak tu),.Memang lawakla Danish.Tu yang buatkan aku suka menunjukkan sesuatu yang baru pada dia.Memang tak akan mengecewakan.

KAMI



LONE PINE HOTEL



TMN RAMA-RAMA / TOYS MUZIUM / TMN BOTANI





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net